Navigácia
Aktuálne Recepty 

Najlepší krém z tvarohu

Tento krém je taký vynikajúci, že možno ani nestihnete urobiť cesto a už bude zjedený. Ale vážne, dá sa jesť  s ovocím, ale samozrejme aj s nepečeným sušienkovým cestom. Mne však najviac chutí len tak samotný.

Potrebujeme:

  • 175 g masla
  • 325 g  tvarohu
  • 90 g práškového cukru
  • 65 g kondenzovaného mlieka
  • 1 vanilkový cukor
  • 1 lyžička koňaku, alebo dezertného vína

Príprava:

Zmäknuté maslo vymiešajte s cukrom a vanilkovým cukrom, potom po častiach pridávajte kondenzované mlieko, stále miešajte. Tvaroh pretlačte cez sito a pridajte do krému. Znovu premiešajte. Na záver môžete pridať koňak, ale nemusíte. To je všetko.

Vaše komentáre

Podobné články