Aktuálne Recepty 

Talianska zeleninová frittata

Potrebujeme:

  • 200 g cuketa
  • 200 g mrazený špenát
  • 150 g mrazený hrášok
  • 3 uvarené zemiaky v šupke
  • 3-4 jarné cibuľky
  • 1 hrsť pertžlenová vňať
  • 3 vajcia
  • 75 ml mlieka
  • štipka soli
  • čierne korenie
  • muškátový oriešok
  • 1 lyžica olivový olej

Postup:

Hrach a špenát rozmrazíme. Cuketu nastrúhame na hrubšom strúhadle, jarnú cibuľku nakrájame na jemno. Petržlenovú vňať nasekáme, zemiaky očistíme a nakrájame na menšie kocky. V miske rozmiešame vajíčka s mliekom. Pridáme soľ, korenie, muškátový oriešok a nasekané bylinky. Rúru predhrejeme na 180 stupňov. Na rozohrejeme olej, pridáme zeleninu, zemiaky a krátko opražíme. Preložíme do zapekacej misky, pridáme vajíčka s mliekom, premiešame a pečieme asi 25 minút.

Náš tip: Frittatu môžete urobiť z akejkoľvek zeleniny, ktorá vám chutí!

 

Foto Depositphotos. com

Vaše komentáre

Superbabky odporúčajú nasledujúce články