Novinka, vďaka ktorej nebola príprava snehových receptov nikdy jednoduchšia
Potrebujete vyšľahať dokonalý sneh z bielkov bez toho, aby ste ich museli oddeľovať od žĺtkov alebo podstupovať riziko, že sa vám nevyšľahajú správne? Prípadne chcete dodať vášmu telu potrebné proteíny? Vďaka 100 % vaječným bielkom od Dr. Oetker môžete oboje! Pripraviť si snehový recept s garanciou, že sa vám vždy vydarí, či dodať vášmu telu potrebné bielkoviny, nebolo nikdy jednoduchšie!
Jedinečné vaječné bielky nielen na pečenie
Uľahčite si prípravu obľúbených snehových receptov alebo dodajte vášmu telu potrebnú dávku proteínu vďaka prvotriednej novinke – 100% vaječné bielky sušené
Dr. Oetker, ktoré sú pasterizovanými bielkami od sliepok z voľného chovu. Sušené vaječné bielky majú všestranné využitie. Sú totiž vhodné na prípravu sladkých i slaných jedál, polevy či snehového cesta Pavlova torta, kde môžu nahradiť čerstvé vaječné bielky, a to bez nutnosti oddeľovania od žĺtkov. A výsledok? Ten vám prinášame so 100 % garanciou. Na obnovenie 1 bielka vám postačia 3 PL vody, pričom celé balenie zodpovedá 5 čerstvým bielkom. Vaječné bielky neobsahujú sacharidy, tuky ani cholesterol, preto sú v práškovom stave ideálne aj ako prírodný doplnok stravy a zdroj kvalitného proteínu do kokteilov, kaší, palaciniek či omeliet, čo ocenia i športovo aktívni spotrebitelia. Rovnako poteší aj praktický recept na Snehové pusinky, ktorý nájdete na zadnej strane obalu. Vyskúšajte!
Zdroj: Shutterstock