Morčacie prsia s arašidovým maslom
Máte chuť na niečo výnimočné z obyčajných surovín? Milovníčka zdravej výživy Magdaléna Juríková vám odporúča toto jedlo.
Potrebujeme:
- 1/2 kg morčacích, alebo kuracích pŕs
- 1 vajce
- 40 arašidového masla
- údená paprika
- mletá rasca
- olivový olej
- 2 strúčiky cesnaku
Postup:
Mäso nakrájame na väčšie kúsky, zmiešame s arašidovým maslom, paprikou a rascou,uložíme na plech, pokvapkáme olejom a posypeme nakrájaným cesnakom. Dáme do vyhriatej rúry a pečieme cca 15 minút pri 200 stupňoch. Kto chce, môže si aj posoliť, pani Magda to neodporúča, lebo soľ nie je zdravá. Podávame so zeleninovým šalátom.
Text a foto Magdaléna Juríková