Väčšina z vás takéto zavárané hrozno asi ešte nejedla. Ak len trochu máte radi ostro-sladké, určite ho vyskúšajte. Presný recept asi nikde nenájdete, lebo závisí od sladkosti hrozna a aj od veľkosti a štipľavosti čili papričiek. Tu je môj recept, ale podotýkam, že hrozno bolo veľmi sladké.
Potrebujeme:
Postup:
Umyté hrozno som pooberala a nasypala do pol litrových pohárikov. Do každého som pridala malú čili papričku. Zaliala nálevom. Poháre som zaviečkovala a nechala sterilizovať asi 10 minút pri sto stupňoch.
Foto Libuša Sabová
Každý prežíva svoje emócie inak. Niekto vie všetko negatívne vytesniť, iný sa bude donekonečna nimi…
Hotové za 20 minút. Potrebujeme: 200 g čerstvých jahôd 100 g čučoriedok 100 g černíc…
Karol Hrčka je vychýrený kuchár. Pracoval v známych zahraničných reštauráciách a tak jeho recept na…
Nehovorím, že som vždy oblečená na jednotku s hviezdičkou, ale veď viete... skúšam, testujem, a…
Najstaršia slovenská kamionistka je ranostaj. Už o štvrtej ráno začala variť. O piatej bola knedľa…
Muži si často myslia, že svokry sú voči ním zaujaté. Ale mám kolegu, ktorý o…
Leave a Comment