Hotové za 20 minút.
Potrebujeme:
Postup:
Piškóty rozdrvíme, v tortovej forme zmiešame s maslom a nasekanými orechmi. Žĺtky vyšľaháme s cukrom do peny, potom pridáme mascarpone, vanilkový lusk pozdĺžne prekrojíme a nožom zotrieme dužinu. Pridáme do smotany a vyšľaháme šľahačku. Nakoniec zmiešame so žĺtkovou hmotou. Nalejeme krém a vrch bohato posypeme drobným ovocím. Ozdobíme lístkami medovky.
Libuša Sabová
Foto Depositphotos.com
Že príde kráľ Karol III. s Camillou do Slovenskej sporiteľne a keď sa po viac…
Cesto: (uvarené najemno nastrúhané) 500 g zemiaky 500 g polohrubá múka 1 ks vajce soľ…
Keď uvidel moju reakciu, okamžite ho to zamrzelo, ale vysvetlila som mu, že je to…
Maja vyzerá skvelo, hoci už má vyše sedemdesiat rokov. Asi sa pod vzhľad výrazne podpísal…
Ďakujem osudu, že som sa počas celej svojej televíznej kariéry redaktora, či moderátora a zavše…
Karol Hrčka, vynikajúci kuchár nám stále ponúka jedlá, spracované do dokonalosti. Také sú aj tieto…
Leave a Comment