Tento recept som videla veľmi dávno v televízii. Veľmi sa mi páčil. Pripravoval ho český herec Jozef Dvořák a tak som si ho zapísala. Je to možno už aj dvadsať rokov, dodnes ju rada pripravujem, či v lete, či v zime. Aj dnes sme ju mali, tak vám napíšem recept.
Potrebujeme
Mäso dochutíme korením a soľou, pridáme vyžmýkané, pomleté rožky a dobre premiešame. Nakoniec pridáme veľa horčice. Pepa pridal skoro celú fľašu. Touto zmesou naplníme papriky, poukladáme ich na plech, alebo do hrnca, posypeme mletou rascou, prikryjeme a pečieme skoro dve hodiny. Pre záverom pridáme pokrájanú cibuľu a paradajky. Paprika musí byť až skoro hnedá.
Tip redakcie: Na záver pečenia môžete posypať papriku parmezánom.
Foto Depositphotos.com
Karol Hrčka, vynikajúci kuchár nám stále ponúka jedlá, spracované do dokonalosti. Také sú aj tieto…
Na Dôchodku: Kapitola Plná Života Dôchodok je obdobím, kedy sa zatvárajú jedny dvere a otvárajú…
Našla som vo svojom archíve túto fotografiu. Je z roku 1972 z vysokoškolského volejbalového turnaja.…
Cystická fibróza patrí k dedičným ochoreniam a prejavuje sa prevažne pľúcnym postihnutím. Svoje o tom vie aj mladá…
Každý je... z nejakého chovu. Naše sliepočky - z voľného a s výbehom a bežia…
„Cítite tu vôňu? Nádhera! Nie je to náhodou lipový kvet?“ - pýta sa pani pracujúca…
Leave a Comment