Karol Hrčka je vychýrený kuchár. Pracoval v známych zahraničných reštauráciách a tak jeho recept na túto chutnú polievku je overený náročnou klientelou.
Potrebujeme:
Uvaríme vývar a precedíme.
Ďalej potrebujeme:
Tieto suroviny pridáme do precedeného vývaru (huby aj s vodou), cesnak pretlačíme a varíme asi 15 minút.
Na dokončenie potrebujeme:
Zemiakový škrob zmiešame s trochou studenej vody a pomaly vlievame do vriacej polievky za stáleho miešanie. Potom pomaly pridáme bielka. Vypneme a dochutíme sójovou a rybacou omáčkou, ryžovým octom, soľou, cukrom, mletým korená a navrch pokrájame feferónku.
Text a foto Karol Hrčka
Sedieť s manželom na lavičke pri dome a tešiť sa z "tmolenia" vnúčat okolo nás.…
Neviem ako vy, ale ja si život bez niektorých drogériových čistiacich prípravkov v domácnosti neviem…
Pocity matky, ktorá vydáva svoju dcéru, sú zmesou radosti, smútku, hrdosti a nádeje. Radosti, že…
Už nič nemusíme, len môžeme! Ráno vstanem, či je sviatok, alebo piatok o šiestej (ale…
Napriek tomu, že nostalgia nemá dobrú povesť, ohliadnutie sa do minulosti, do obdobia svojej mladosti,…
Hľadanie dokonalého partnera: Často túžime po dokonalom partnerovi, no pravda je, že nikto nie je…
Leave a Comment