Potrebujeme
Postup
Sušené huby namočíme na 10 minút do teplej vody, aby zmäkli. 40 g šalotky nadrobno nakrájame. Petržlenovú vňať tiež. Očistíme 100 g šampiňónov, nakrájame. Dubáky precedíme cez sitko a ešte dobre rukami vodu vytlačíme. Dubáčiky aj šampiňóny nakrájame. Na panvici rozpustíme 10 g masla, pridáme nakrájanú šalotku a opečieme do sklovita. Pridáme huby a 2-3 minúty opekáme, posolíme a pokoreníme. Nakoniec pridáme na drobno nakrájanú petržlenovú vňať. Dusíme dovtedy, kým sa nevyparí všetka voda.
Touto zmesou môžete naplniť čokoľvek. Kuracie stehná, bravčovú panenku, slané palacinky, čo vás len napadne.
Zdroj essen-und-trinken.de
Priatelia, v poslednom čase som si opakovane uvedomil, aké som mal v živote šťastie, že…
Boženu Volkovú poznáte z našich článkov. Je to bývalá letuška ČSA, manželka veľvyslanca Slovenska v…
Pretože sa mám rada aj so svojimi chybami. Iste ste si všimli i sami na…
Určite už viete, že čítanie kníh zlepšuje pamäť, schopnosť vyjadrovať sa, či koncentráciu, čo je…
Priatelia, pripime si dnes na tiché výročie a jedinečný umelecko-priemyselný výkon. V lete tohto roku…
V priebehu mája a júna bohato zakvitne silne voňajúcimi žltobielymi kvetmi bazový krík, ktorého listy…
Leave a Comment