Je zaujímavý tým, že pripomína obľúbené japonské jedlo sushi.
Potrebujeme:
Uvaríme ryžu a vajíčka na tvrdo. Mrkvu uvaríme v osolenej vode. Kým sa nám varia, budeme krájať ostatné suroviny – cibuľku, uhorky. Uvarené vajíčka a mrkvu nastrúhame na strúhadle. Wasabi zmiešame s majonézou, aby sme zmiernili štipľavosť. Pripravíme si misu a ideme vrstviť.
Na spodok položíme šalátové listy a potrieme ich majonézou. Potom nasleduje:
1 – vrstva ryže
2 – vrstva ryby
3 – posypeme kôprom
4 – vrstva červenej cibule
5 – vrstva uhoriek, ktorú potrieme zmesou majonézy s wasabi
6 – vrstva vajec so zelenou cibuľkou
7 – vrstva mrky, ktorú tiež potrieme wasabi s majonézou
Navrch poukladáme ešte vrstvu ryby a odložíme do chladničky asi na dve hodiny.
Cystická fibróza patrí k dedičným ochoreniam a prejavuje sa prevažne pľúcnym postihnutím. Svoje o tom vie aj mladá…
Každý je... z nejakého chovu. Naše sliepočky - z voľného a s výbehom a bežia…
„Cítite tu vôňu? Nádhera! Nie je to náhodou lipový kvet?“ - pýta sa pani pracujúca…
Po rôznych iných pokusoch som sa opäť vrátila k osvedčenému spôsobu pečenia chleba. Ale pozor!…
Čas plynie, všetko sa mení a po päťdesiatke je čas rozlúčiť sa s predsudkami, ktoré…
Mali sme na dome satelitný tanier. Na fasáde, nešlo ho dať vyššie, bol vo výške…
Leave a Comment