Ak máte bohatú úrodu paradajok a neviete, ako ju spracovať, vyskúšajte tento ruský recept.
Ako na to:
Pripravte si trojlitrový čistý pohár a vložte do neho ružičku kôpru, 2-3 klinčeky, 2-3 kúsky očistenej pikantnej papriky, bobkový list, korenie podľa chuti (čierne, nové…). Potom paradajky poprepichujte na viacerých miestach špáradlom a vložte do pohára. Zalejte vriacou vodou. Nechajte ju vychladnúť a vodu vylejte, Pridajte strúčik cesnaku nakrájaný na plátky, 1 lyžičku soli, 0,5 šálky cukru, 1 polievkovú lyžicu octu. Zalejte horúcou vodou a zaviečkujte. Paradajky môžete konzumovať už na druhý deň a vraj sú veľmi chutné.
Zdroj Pinterest.com
Keď uvidel moju reakciu, okamžite ho to zamrzelo, ale vysvetlila som mu, že je to…
Maja vyzerá skvelo, hoci už má vyše sedemdesiat rokov. Asi sa pod vzhľad výrazne podpísal…
Ďakujem osudu, že som sa počas celej svojej televíznej kariéry redaktora, či moderátora a zavše…
Karol Hrčka, vynikajúci kuchár nám stále ponúka jedlá, spracované do dokonalosti. Také sú aj tieto…
Na Dôchodku: Kapitola Plná Života Dôchodok je obdobím, kedy sa zatvárajú jedny dvere a otvárajú…
Našla som vo svojom archíve túto fotografiu. Je z roku 1972 z vysokoškolského volejbalového turnaja.…
Leave a Comment