Koľko ste ich vyskúšali, kým sa prestali trhať a lepiť na panvicu? Moja babka nemala feflonové panvice a ani na obyčajnej sa je neprilepili a boli výnimočné. Ale prezradila mi jednu úžasnú igredienciu, vďaka ktorej sú palacinky oveľa nadýchanejšie a aj chutnejšie. A tou ingredienciou je pivo, alebo minerálna voda. Ale ani ostatné suroviny sa len tak jednoducho nezmiešajú.
Potrebujeme:
Najskôr rozmiešajte vajcia s cukrom a soľou. Potom pridajte mlieko a maslo. Pridajte pivo a nakoniec múku. Palacinky opekajte z oboch strán a naplňte tým, čo máte najradšej.
Foto Pinterest.com
V priebehu mája a júna bohato zakvitne silne voňajúcimi žltobielymi kvetmi bazový krík, ktorého listy…
Po celodennej pracovnej smene čaká chlapíka na stole voňavá polievka. „Dnes sa ti tá kuracia…
Neraz v zahraničí som mal chuť na polievku, ale ak som bol v krajinách bližšie…
Jedno je isté, v tomto veku môžem stále cvičiť, behať, držať diétu, ale moja postava…
Dnešní mladí ľudia ju možno ani nepoznajú, ale my starší sme ju v jarnom období…
Môj životný príbeh som už raz pre Superbabky napísala. Zhrniem len, že po 13. rokoch…
Leave a Comment