Potrebujeme:
Postup:
Hrach a špenát rozmrazíme. Cuketu nastrúhame na hrubšom strúhadle, jarnú cibuľku nakrájame na jemno. Petržlenovú vňať nasekáme, zemiaky očistíme a nakrájame na menšie kocky. V miske rozmiešame vajíčka s mliekom. Pridáme soľ, korenie, muškátový oriešok a nasekané bylinky. Rúru predhrejeme na 180 stupňov. Na rozohrejeme olej, pridáme zeleninu, zemiaky a krátko opražíme. Preložíme do zapekacej misky, pridáme vajíčka s mliekom, premiešame a pečieme asi 25 minút.
Náš tip: Frittatu môžete urobiť z akejkoľvek zeleniny, ktorá vám chutí!
Foto Depositphotos. com
Raz jej chcel dať otec ponaučenie. Pracoval ako šéfkuchár a tak ju zobral do kuchyne.…
Môj otec hovorieval: "Dobrá polievka, tá ťa postaví na nohy!" Vedci zistili, že kostný vývar…
Pokiaľ som sa vedľa nej nepostavila kvôli foto, ani som si neuvedomila aká je drobunká.…
Narodil sa v roku 1883 v Nemecku v chudobnej grécko - nemeckej rodine a bolo…
V ľudovom liečiteľstve má púpava nezastupiteľné miesto. Bylinkári ju odporúčajú používať napríklad na aterosklerózu, na…
Samozrejme, aj ja si to rada uľahčím a urobím štrúdľu z kúpeného lístkového cesta. Moji…
Leave a Comment