Okrem toho, že z tejto dobroty až tak veľmi nepriberiete, je aj neuveriteľne chutná.
Potrebujeme:
Želatínu namočíme do teplej vody na 20 – 25 minút, aby zmäkla. Potom ju pri nízkej teplote za neustáleho miešania privedieme k varu, stiahneme z ohňa a necháme vychladnúť.
Kefír, kyslú smotanu a cukor dobre spolu vyšľaháme a postupne pridávame želatínu. Lejeme len tenkým prúdom a stále šľaháme 4-5 minút. Hmotu vylejeme do pripravenej nádoby a odložíme do chladničky na 3-6 hodín. Po stuhnutí marsmallow nakrájame na kocky. Veľkosť si určite sami.
Foto Pinterest.com
Asi nebolo rodiny na svete, ktorá by v posledných dvoch rokov neprišla o niekoho milovaného. Celý…
Raz jej chcel dať otec ponaučenie. Pracoval ako šéfkuchár a tak ju zobral do kuchyne.…
Môj otec hovorieval: "Dobrá polievka, tá ťa postaví na nohy!" Vedci zistili, že kostný vývar…
Pokiaľ som sa vedľa nej nepostavila kvôli foto, ani som si neuvedomila aká je drobunká.…
Narodil sa v roku 1883 v Nemecku v chudobnej grécko - nemeckej rodine a bolo…
V ľudovom liečiteľstve má púpava nezastupiteľné miesto. Bylinkári ju odporúčajú používať napríklad na aterosklerózu, na…
Leave a Comment