Na prípravu 6-8 ks budete potrebovať
Kel nakrájajte a vysypte do pol litra osolenej vody a krátko povarte, sceďte. Medzitým si nakrájajte na kolieska jarnú cibuľku, orestujte na masle, osoľte, okoreňte. Uvarte asi 200 g pokrájaných zemiakov, osoľte a pridajte kmín. Potom zemiaky roztlačte. Zmiešajte s prevareným kelom, s orestovanou jarnou cibuľkou, pridajte koriander, soľ, korenie a chilli podľa chuti. Rukami namočenými v studenej vode vytvorte fašírky, ktoré na masle opečte do zlata.
Foto Pixabay.com
Pre blond farbu som sa odhodlávala veľmi dlho. Viedlo ma k tomu zúfalstvo keď som…
Väčšinou ju stretávame po boku manžela profesora Pavla Traubnera, neurológa, ktorého azda každý na Slovensku…
Pamätám si, keď sa blížila moja päťdesiatka. Bola som na niekoľkých oslavách priateľov, či spolužiakov,…
Priatelia, som starý kuchár. Variť som sa naučil na vojne a prakticky varím každú nedeľu.…
Slušnosť je dôležitá súčasť ľudskej spoločnosti. Je to spôsob, ako prejavujeme rešpekt, úctu a ohľaduplnosť…
Na pozvanie Majky Velšicovej, skvelej herečky, speváčky a kabaretierky, sme s Miločkou Krieschovou. profesionálnou fotografkou…
Leave a Comment