Cesto musí zrieť 4 dni a potom sa z neho môže odoberať a piecť 4 mesiace.
Text a foto Ľubica Žugecová
Ilustračná foto Depositphotos.com
Moja mama bola pekná žena (v strede, vľavo je moja sestra). Mala kvalitné čierne vlasy,…
Aj zvieracích pacientov, musím dodať. Máme fenku jazvečíka. Má osem rokov a už niečo vyše…
Dobrý deň priatelia! Volám sa Gabriela Bednárová, mám 56 rokov a sklerózu multiplex. Túto chorobu…
Každý prežíva svoje emócie inak. Niekto vie všetko negatívne vytesniť, iný sa bude donekonečna nimi…
Hotové za 20 minút. Potrebujeme: 200 g čerstvých jahôd 100 g čučoriedok 100 g černíc…
Karol Hrčka je vychýrený kuchár. Pracoval v známych zahraničných reštauráciách a tak jeho recept na…
Leave a Comment