Najčítanejšie

Oslava mojej sedemdesiatky, to bol let na vlne šťastia, hovorí Sarita Poliaková. V kruhu rodiny.

VELIKÁNSKE ĎAKUJEM mojim dcéram, vnučkám, priateľom za nádherné chvíle prechodu cez sedemdesiatku. Sila blízkosti a sila spojenia v jeden večer boli parádne. Niekoľko dni aj po oslave som v nemom, občas zaslzenom, úžase, že aj taký obrovitý kopec lásky a porozumenia je možný v našom svete.
Toľko ľudí sa spojilo, aby som mohla zažiť svoj kráľovský večer, prvý v mojom živote v takom rozsahu a s mne milými bytosťami! Bože, vďaka. To bol let na vlne šťastia a radosti v úprimnej spolupatričnosti!
Pri príprave fotografií do videa som si uvedomila, aký pestrý a silný život mi osud do vienka dal. Fotografie však neboli jediné, ktoré zaujali. Video sa končilo tak, ako som nečakala. Moje zlaté dievčatá Janka a Zuzka oslovili viac ako desiatku mojich priateľov a tí nahovorili do videa pozdravy. Tam mi už slzičky tiekli. Sila spojenia v priateľstve obrovská.
Online svet ponúkol aj ďalšiu možnosť. Cez zoom som sa spojila so skupinou školy etikoterapie na Morave – to všetko boli krstní rodičia našej spoločnej knihy s Vladkom Červenákom a tiež sme prehodili pár slov. Oni končili školu, ja ďalšiu etapu života. Oni krájali tortu na záver, ja tú narodeninovú… Sila spojenia nádherná.
Veľké ďakujem VŠETKÝM, ktorí sú s láskou v mojom živote, ktorých milujem, ktorí milujú mňa. Od kozmetičky, ktorá mi pred oslavou zavolala, že nemám u nej termín a hneď mi jeden dala. Cez moju pedikúrku, ktorá mi nôžky na tanec pripravila, cez kaderníčku, kuchárov, Vás všetkých, ktorí ste so mnou zdieľali radostné zavŕšenie jednej etapy života a podporili ma vo vykročení do ďalšej. Stále som plná emócií a hlbokých zážitkov.
ĎAKUJEM. Sarita Poliaková

Vaše komentáre

Redakcia

Leave a Comment
Zdielať
Uverejnené
Redakcia

Nedávne články

Kde sa naše negatívne emócie ukladajú najčastejšie?

Každý prežíva svoje emócie inak. Niekto vie všetko negatívne vytesniť, iný sa bude donekonečna nimi…

6 hodín pred

Tiramisu s drobným ovocím podľa môjho receptu

Hotové za 20 minút. Potrebujeme: 200 g čerstvých jahôd 100 g čučoriedok 100 g černíc…

11 hodín pred

Máte radi ostrokyslú polievku? Tak tu je recept podľa Karola Hrčku

Karol Hrčka je vychýrený kuchár. Pracoval v známych zahraničných reštauráciách a tak jeho recept na…

11 hodín pred

Ženy moje krásne! Nebojím sa veľkých vzorov aj na jeseň a nebojím sa ani svetlých farieb

Nehovorím, že som vždy oblečená na jednotku s hviezdičkou, ale veď viete... skúšam, testujem, a…

14 hodín pred

Segedínsky guláš podľa Jarky Zacher Pajpachovej uvarený dnes už o šiestej.

Najstaršia slovenská kamionistka je ranostaj. Už o štvrtej ráno začala variť. O piatej bola knedľa…

17 hodín pred

Len som požiadal svokru, aby bola s vnukom! A to je všetko! Nikdy nezabudnem na to, ako mi odpovedala.

Muži si často myslia, že svokry sú voči ním zaujaté. Ale mám kolegu, ktorý o…

1 deň pred