Pikantné, chrumkavé, skrátka vynikajúce.
Na pácovanie potrebujeme:
ďalej potrebujeme:
Kuracie krídelká pozdĺžne narežeme, všetky suroviny na pác zmiešame a kuracie krídelká do neho ponoríme najlepšie cez noc. Potom maslo zahrejeme na panvici, pridáme ďalšie suroviny a spojíme. Krídelká vyberieme z pácu, namáčame v pripravenej zmesi. Uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie.
Pečieme v rúre vyhriatej na 180 stupňov cca 30 minút. Podávame s opekanými zemiakmi, zeleninovým šalátom a rôznymi omáčkami.
Text a foto Karol Hrčka
Asi nebolo rodiny na svete, ktorá by v posledných dvoch rokov neprišla o niekoho milovaného. Celý…
Raz jej chcel dať otec ponaučenie. Pracoval ako šéfkuchár a tak ju zobral do kuchyne.…
Môj otec hovorieval: "Dobrá polievka, tá ťa postaví na nohy!" Vedci zistili, že kostný vývar…
Pokiaľ som sa vedľa nej nepostavila kvôli foto, ani som si neuvedomila aká je drobunká.…
Narodil sa v roku 1883 v Nemecku v chudobnej grécko - nemeckej rodine a bolo…
V ľudovom liečiteľstve má púpava nezastupiteľné miesto. Bylinkári ju odporúčajú používať napríklad na aterosklerózu, na…
Leave a Comment