Ak chcete návštevu naozaj originálne pohostiť, urobte huspeninu podľa nášho receptu.
Potrebujeme:
ďalej potrebujeme:
Postup:
Mäso umyjeme, rozkrojíme na polovicu a nasolíme, pridáme korenie, cesnak, vegetu, bobový list, nové korenie a necháme cez noc odležať. Na druhý deň mäso preložíme do hrnca, zalejeme vodou a privedieme do varu. Pridáme korenie, bobkový list, cesnak, zeleninu, soľ a varíme tri hodiny pri miernej teplote. Potom vývar precedíme cez sito. Pridáme želatínu. Pekné chudé mäso z kostí oberieme a pridáme do vývaru so želatínou. Dochutíme ešte soľou a korením a nalejeme do pripravenej plastovej fľaše až po okraj. Uzavrieme a dáme do chladu na ležato. Na druhý deň dáme na chvíľu pod teplú vodu. Fľašu rozstrihneme tak, aby sa huspenina nepoškodila. Na tácke ozdobíme nárezom šunky a šalátom podľa vlastnej fantázie.
Že príde kráľ Karol III. s Camillou do Slovenskej sporiteľne a keď sa po viac…
Cesto: (uvarené najemno nastrúhané) 500 g zemiaky 500 g polohrubá múka 1 ks vajce soľ…
Keď uvidel moju reakciu, okamžite ho to zamrzelo, ale vysvetlila som mu, že je to…
Maja vyzerá skvelo, hoci už má vyše sedemdesiat rokov. Asi sa pod vzhľad výrazne podpísal…
Ďakujem osudu, že som sa počas celej svojej televíznej kariéry redaktora, či moderátora a zavše…
Karol Hrčka, vynikajúci kuchár nám stále ponúka jedlá, spracované do dokonalosti. Také sú aj tieto…
Leave a Comment