Ak máte bohatú úrodu paradajok a neviete, ako ju spracovať, vyskúšajte tento ruský recept.
Ako na to:
Pripravte si trojlitrový čistý pohár a vložte do neho ružičku kôpru, 2-3 klinčeky, 2-3 kúsky očistenej pikantnej papriky, bobkový list, korenie podľa chuti (čierne, nové…). Potom paradajky poprepichujte na viacerých miestach špáradlom a vložte do pohára. Zalejte vriacou vodou. Nechajte ju vychladnúť a vodu vylejte, Pridajte strúčik cesnaku nakrájaný na plátky, 1 lyžičku soli, 0,5 šálky cukru, 1 polievkovú lyžicu octu. Zalejte horúcou vodou a zaviečkujte. Paradajky môžete konzumovať už na druhý deň a vraj sú veľmi chutné.
Zdroj Pinterest.com
Duby patria k najstarším v okrese Martin, sú manželia. Ako dobrí manželia... Ten jeden už…
Volám sa Soňa Kamenská mám 73 rokov bývam v Banskej Bystrici som vydatá mám dve…
Volám sa Ema Jurek, môj manžel bol Ivan Jurek. Zomrel a opustil nás všetkých 9.…
Zemiakové lupienky, alebo hovorovo čipsy, sú potravina vyrábaná z najemno narezaných zemiakov, ktoré sú upečené…
Každý, kto pozná Mgr. Annu Tóthovú vie, že ide o naozaj vzácnu ženu, ktorá celý svoj…
Plačeme všetci. Slzami vyjadrujeme pozitívne i negatívne emócie. Ale prečo niekto plakal dvakrát vo svojom…
Leave a Comment