Reklama

Aktuálne

Urobte si rýchlu a ľahkú huspeninu podľa Silvii Pilkovej

Potrebujeme
  • 400 g uvarenej a nakrájanej zeleniny (mrkva, hrášok, kukurica, kaleráb, karfiol..)
  • 200 g šunky
  • 4 ČL želatíny v prášku
  • 500 ml osoleného zeleninového vývaru
Do mafinovej formy uložíme zeleninu, nakrájanú šunku a zalejeme želatínou, ktorú sme uvarili v 500 ml zeleninového vývaru. Necháme stuhnúť v chladničke 5 hodín a vyklopíme. Kto nechce použiť práškovú želatínu, môže pár hodín povariť bravčové paprčky, kožu, alebo kolienko s bobkovým listom, soľou, korením a celou cibuľou a cesnakom.

Vaše komentáre

Redakcia

Leave a Comment
Zdielať
Uverejnené
Redakcia

Nedávne články

Jahodové zemiakové knedličky s mascarpone

Karol Hrčka, vynikajúci kuchár nám stále ponúka jedlá, spracované do dokonalosti. Také sú aj tieto…

4 hodiny pred

Čo robím na dôchodku?

Na Dôchodku: Kapitola Plná Života  Dôchodok je obdobím, kedy sa zatvárajú jedny dvere a otvárajú…

4 hodiny pred

Boli sme mladé a krásne hoc aj v teplákoch. Ako sa cítime dnes v tomto oblečení?

Našla som vo svojom archíve túto fotografiu. Je z roku 1972 z vysokoškolského volejbalového turnaja.…

6 hodín pred

Ďalší zázrak na Gynekologicko-pôrodníckej klinike: Mamička s cystickou fibrózou porodila v Nemocnici AGEL Košice-Šaca už druhé bábätko

Cystická fibróza patrí k dedičným ochoreniam a prejavuje sa prevažne pľúcnym postihnutím. Svoje o tom vie aj mladá…

1 deň pred

Taký obyčajný deň u manželov Medveckých

Každý je... z nejakého chovu. Naše sliepočky - z voľného a s výbehom a bežia…

1 deň pred

„Cítite tu vôňu? Nádhera! Nie je to náhodou lipový kvet?“ – pýta sa pani pracujúca v záhradke svojho suseda. „Omyl. „Takto vonia agát.“

„Cítite tu vôňu? Nádhera! Nie je to náhodou lipový kvet?“ - pýta sa pani pracujúca…

1 deň pred