Reklama

Aktuálne

Toto jedlo sa volá brik a je to veľká dobrota

Je to tuniská špecialita, ale hravo si ju môžete pripraviť aj vy doma. Kúpite filo cesto, ešte potrebujete vajíčka, konzervu tuniaka, bylinky podľa chuti, soľ, olej na vyprážanie.

Postup:

Cesto pokrájajte na väčšie štvorce a vždy vezmite dve vrstvy. Na polovičku cesta dajte trochu tuniaka, petržlenovú vňať a rýchlo rozklepnite vajíčko, posoľte podľa chuti. Okraje potrite bielkom a preložte do tvaru trojuholníka. Dajte do rozpáleného oleja a vypražte do ružova.

Text a foto Libuša Sabová

Vaše komentáre

Redakcia

Leave a Comment
Zdielať
Uverejnené
Redakcia

Nedávne články

S bývalým televíznym moderátorom Vojtom Keszelim o jeho druhom a treťom talente

Ďakujem osudu, že som sa počas celej svojej televíznej kariéry redaktora, či moderátora a zavše…

4 minúty pred

Jahodové zemiakové knedličky s mascarpone

Karol Hrčka, vynikajúci kuchár nám stále ponúka jedlá, spracované do dokonalosti. Také sú aj tieto…

11 hodín pred

Čo robím na dôchodku?

Na Dôchodku: Kapitola Plná Života  Dôchodok je obdobím, kedy sa zatvárajú jedny dvere a otvárajú…

11 hodín pred

Boli sme mladé a krásne hoc aj v teplákoch. Ako sa cítime dnes v tomto oblečení?

Našla som vo svojom archíve túto fotografiu. Je z roku 1972 z vysokoškolského volejbalového turnaja.…

13 hodín pred

Ďalší zázrak na Gynekologicko-pôrodníckej klinike: Mamička s cystickou fibrózou porodila v Nemocnici AGEL Košice-Šaca už druhé bábätko

Cystická fibróza patrí k dedičným ochoreniam a prejavuje sa prevažne pľúcnym postihnutím. Svoje o tom vie aj mladá…

1 deň pred

Taký obyčajný deň u manželov Medveckých

Každý je... z nejakého chovu. Naše sliepočky - z voľného a s výbehom a bežia…

1 deň pred