Je to tuniská špecialita, ale hravo si ju môžete pripraviť aj vy doma. Kúpite filo cesto, ešte potrebujete vajíčka, konzervu tuniaka, bylinky podľa chuti, soľ, olej na vyprážanie.
Postup:
Cesto pokrájajte na väčšie štvorce a vždy vezmite dve vrstvy. Na polovičku cesta dajte trochu tuniaka, petržlenovú vňať a rýchlo rozklepnite vajíčko, posoľte podľa chuti. Okraje potrite bielkom a preložte do tvaru trojuholníka. Dajte do rozpáleného oleja a vypražte do ružova.
Text a foto Libuša Sabová
Ďakujem osudu, že som sa počas celej svojej televíznej kariéry redaktora, či moderátora a zavše…
Karol Hrčka, vynikajúci kuchár nám stále ponúka jedlá, spracované do dokonalosti. Také sú aj tieto…
Na Dôchodku: Kapitola Plná Života Dôchodok je obdobím, kedy sa zatvárajú jedny dvere a otvárajú…
Našla som vo svojom archíve túto fotografiu. Je z roku 1972 z vysokoškolského volejbalového turnaja.…
Cystická fibróza patrí k dedičným ochoreniam a prejavuje sa prevažne pľúcnym postihnutím. Svoje o tom vie aj mladá…
Každý je... z nejakého chovu. Naše sliepočky - z voľného a s výbehom a bežia…
Leave a Comment