Vyskúšajte. Namiesto mlieka použite acidofilné mlieko. Budú veľmi jemné, nadýchané a rodinu s nimi veľmi potešíte.
Potrebujeme:
Acidko, vajcia, cukor, soľ a múku dobre premiešame. Do vriacej vody pridáme sódu, premiešame a nalejeme do cesta. Dobre premiešame a necháme 5 minút stáť. Potom pridáme do cesta rastlinný olej a premiešame. Pečieme na naolejovanej panvici.
Foto Pixabay.com
Každý prežíva svoje emócie inak. Niekto vie všetko negatívne vytesniť, iný sa bude donekonečna nimi…
Hotové za 20 minút. Potrebujeme: 200 g čerstvých jahôd 100 g čučoriedok 100 g černíc…
Karol Hrčka je vychýrený kuchár. Pracoval v známych zahraničných reštauráciách a tak jeho recept na…
Nehovorím, že som vždy oblečená na jednotku s hviezdičkou, ale veď viete... skúšam, testujem, a…
Najstaršia slovenská kamionistka je ranostaj. Už o štvrtej ráno začala variť. O piatej bola knedľa…
Muži si často myslia, že svokry sú voči ním zaujaté. Ale mám kolegu, ktorý o…
Leave a Comment