Vyskúšajte. Namiesto mlieka použite acidofilné mlieko. Budú veľmi jemné, nadýchané a rodinu s nimi veľmi potešíte.
Potrebujeme:
Acidko, vajcia, cukor, soľ a múku dobre premiešame. Do vriacej vody pridáme sódu, premiešame a nalejeme do cesta. Dobre premiešame a necháme 5 minút stáť. Potom pridáme do cesta rastlinný olej a premiešame. Pečieme na naolejovanej panvici.
Foto Pixabay.com
Fotograf Ari Seth Cohen mal veľmi blízky vzťah k svojej babičke, ktorá bola jeho veľkou…
V poslednej dobe sa začínam viac zaujímať o zdravú výživu, menej mäsa, menej spracované potraviny…
Chlebík si vždy upečiem sama, aby bol úplne čerstvý (viď. staršie recepty). Majonézu tiež robím…
A je po Vianociach. Ešte si užijeme novoročné sviatky a potom kto chce kam, pomôžme…
Priatelia, tak už to máme za sebou. "Rizky" sa minuli, šalátu došla záručná lehota a…
Údajne sme tak zdraví, ako zdravé je naše črevo – počuli ste už túto múdrosť?…
Leave a Comment