Zaujímavá príloha, ktorá ozvláštni aj jednoduché jedlo.
Na knedľu Gombóc potrebujeme:
Postup:
Všetko spolu premiešame a vytvoríme malé guľaté knedle, ktoré zabalíme do potravinárskej fólie a zviažeme motúzom. Varíme cca 25 minút. Potom vyberieme a po 15 minútach opatrne rozbalíme.
Na tekvicovú omáčku už máte určite každý svoj recept.
Text a foto Karol Hrčka
Že príde kráľ Karol III. s Camillou do Slovenskej sporiteľne a keď sa po viac…
Cesto: (uvarené najemno nastrúhané) 500 g zemiaky 500 g polohrubá múka 1 ks vajce soľ…
Keď uvidel moju reakciu, okamžite ho to zamrzelo, ale vysvetlila som mu, že je to…
Maja vyzerá skvelo, hoci už má vyše sedemdesiat rokov. Asi sa pod vzhľad výrazne podpísal…
Ďakujem osudu, že som sa počas celej svojej televíznej kariéry redaktora, či moderátora a zavše…
Karol Hrčka, vynikajúci kuchár nám stále ponúka jedlá, spracované do dokonalosti. Také sú aj tieto…
Leave a Comment