Italian Frittata with slices of fresh greens, food
Potrebujeme:
Postup:
Hrach a špenát rozmrazíme. Cuketu nastrúhame na hrubšom strúhadle, jarnú cibuľku nakrájame na jemno. Petržlenovú vňať nasekáme, zemiaky očistíme a nakrájame na menšie kocky. V miske rozmiešame vajíčka s mliekom. Pridáme soľ, korenie, muškátový oriešok a nasekané bylinky. Rúru predhrejeme na 180 stupňov. Na rozohrejeme olej, pridáme zeleninu, zemiaky a krátko opražíme. Preložíme do zapekacej misky, pridáme vajíčka s mliekom, premiešame a pečieme asi 25 minút.
Náš tip: Frittatu môžete urobiť z akejkoľvek zeleniny, ktorá vám chutí!
Foto Depositphotos. com
Je to veľká pochúťka, keď si niekde na lyžiarskom svahu v Rakúsku objednáte tyrolské buchty.…
Neviem kam sa podeli tie vynikajúce špikové kosti z čias minulých, lebo keď moja mama…
Pracovala som ako zdravotná sestra v ružinovskej nemocnici. Moja životospráva bola veľmi zlá od A…
Ráno vstanem, či je sviatok, alebo piatok o šiestej (ale nemusím) a ešte v pyžame…
Dnes by sa dožila 95 rokov. Neprejde deň, žeby som jej nevenoval aspoň myšlienku. Niekedy…
Téma „nevhodnosti“ dvojdielnych plaviek po určitom veku je vlastne spoločenský konštrukt, ktorý sa mení v…
Leave a Comment