Potrebujeme:
Na potretie:
Postup:
Zo všetkých surovín spracujeme cesto, ktoré necháme v chladničke odpočinúť asi 30 minút. Potom ho rozvaľkáme na hrúbku cca 1 cm a vykrajujeme tyčinky, kolieska, štvorce, čo sa komu páči. Poukladáme na plech vyložený papierom, potrieme bielkom a posypeme podľa chuti. Pečieme na 200 stupňoch vo vyhriatej rúre cca 10 – 15 minút.
Text a foto Karol Hrčka
Pre blond farbu som sa odhodlávala veľmi dlho. Viedlo ma k tomu zúfalstvo keď som…
Väčšinou ju stretávame po boku manžela profesora Pavla Traubnera, neurológa, ktorého azda každý na Slovensku…
Pamätám si, keď sa blížila moja päťdesiatka. Bola som na niekoľkých oslavách priateľov, či spolužiakov,…
Priatelia, som starý kuchár. Variť som sa naučil na vojne a prakticky varím každú nedeľu.…
Slušnosť je dôležitá súčasť ľudskej spoločnosti. Je to spôsob, ako prejavujeme rešpekt, úctu a ohľaduplnosť…
Na pozvanie Majky Velšicovej, skvelej herečky, speváčky a kabaretierky, sme s Miločkou Krieschovou. profesionálnou fotografkou…
Leave a Comment