Aj bez múky môžete pripraviť výbornú tortu s mletým makom a kakaovými bôbmi Dr. Oetker.
Náročnosť: jednoduchá príprava
Čas prípravy: asi 30 minút
Vystačí na: asi 12 kusov
Potrebujeme:
Na cesto:
Na polevu a posypanie:
Príprava:
Na prípravu cesta v mise vyšľaháme žĺtky s cukrom a vanilínovým cukrom šľahačom do peny. Pridáme jablká, mak, orechy, kypriaci prášok, šťavu, vyšľahaný tuhý sneh a vymiešame dohladka. Cesto nalejeme do formy vyloženej papierom na pečenie a uhladíme. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.
Elektrická rúra: 170 °C
Teplovzdušná rúra: 150 °C
Čas pečenia: asi 40 minút
Korpus necháme vychladnúť.
Polevu rozpustíme podľa návodu na obale a korpus ňou polejeme. Ihneď posypeme kakaovými bôbmi a necháme stuhnúť.
Určite už viete, že čítanie kníh zlepšuje pamäť, schopnosť vyjadrovať sa, či koncentráciu, čo je…
Priatelia, pripime si dnes na tiché výročie a jedinečný umelecko-priemyselný výkon. V lete tohto roku…
V priebehu mája a júna bohato zakvitne silne voňajúcimi žltobielymi kvetmi bazový krík, ktorého listy…
Po celodennej pracovnej smene čaká chlapíka na stole voňavá polievka. „Dnes sa ti tá kuracia…
Neraz v zahraničí som mal chuť na polievku, ale ak som bol v krajinách bližšie…
Jedno je isté, v tomto veku môžem stále cvičiť, behať, držať diétu, ale moja postava…
Leave a Comment