Okrem toho, že z tejto dobroty až tak veľmi nepriberiete, je aj neuveriteľne chutná.
Potrebujeme:
Želatínu namočíme do teplej vody na 20 – 25 minút, aby zmäkla. Potom ju pri nízkej teplote za neustáleho miešania privedieme k varu, stiahneme z ohňa a necháme vychladnúť.
Kefír, kyslú smotanu a cukor dobre spolu vyšľaháme a postupne pridávame želatínu. Lejeme len tenkým prúdom a stále šľaháme 4-5 minút. Hmotu vylejeme do pripravenej nádoby a odložíme do chladničky na 3-6 hodín. Po stuhnutí marsmallow nakrájame na kocky. Veľkosť si určite sami.
Foto Pinterest.com
Zaujímavá je tohoročná letná móda. Kedysi by sme určite neskombinovali sýto ružovú farbu šiat so…
Môj príbeh sa začal pred rokmi. Problémom bola nadváha. Veľmi vysoká nadváha. Vážila som 187…
Na hraniciach Číny, Indie a Pakistanu sa nachádza druhé najvyššie pohorie na svete Karakoram, so…
"Je známe, že tzv. nelátkové závislosti sú dnes žiaľ už i medzi menšími deťmi bežné. Závislosť…
Je to veľká pochúťka, keď si niekde na lyžiarskom svahu v Rakúsku objednáte tyrolské buchty.…
Neviem kam sa podeli tie vynikajúce špikové kosti z čias minulých, lebo keď moja mama…
Leave a Comment