Chutné a rýchle, tak ako to vie špičkový kuchár Karol Hrčka.
Potrebujeme:
Na šalát:
Príprava:
Bielká vyšľaháme, pridáme všetky ostatné ingrediencie a jemne premiešame. Kuracie prsia nakrájame na 1 cm hrubé plátky a namáčame v cestíčku. Vyprážame v horúcom oleji do zlata.
Šalát podľa vlastnej chuti (ľadový, polniček, uhorky, paradajky, reďkovky…) Polejeme dresingom a podávame s kuracími prsiami. Pre väčších jedákov môžeme pridať uvarené vajíčka, alebo aj balkánsky syr.
Text a foto Karol Hrčka
Priatelia, v poslednom čase som si opakovane uvedomil, aké som mal v živote šťastie, že…
Boženu Volkovú poznáte z našich článkov. Je to bývalá letuška ČSA, manželka veľvyslanca Slovenska v…
Pretože sa mám rada aj so svojimi chybami. Iste ste si všimli i sami na…
Určite už viete, že čítanie kníh zlepšuje pamäť, schopnosť vyjadrovať sa, či koncentráciu, čo je…
Priatelia, pripime si dnes na tiché výročie a jedinečný umelecko-priemyselný výkon. V lete tohto roku…
V priebehu mája a júna bohato zakvitne silne voňajúcimi žltobielymi kvetmi bazový krík, ktorého listy…
Leave a Comment