Je to veľká pochúťka, hlavne v zime. Teraz, keď už máme možnosť kúpiť si papriku po celý rok, na tento recept akoby sa zabudlo. Ale keď je veľká úroda, treba ju spracovať.
Potrebujeme:
Všetky prísady okrem papriky prevaríme a potom vložíme nakrájanú a očistenú papriku. Necháme prejsť varom. Papriku potom vyberieme, položíme na sitko a poukladáme do fliaš. Zalejeme roztokom, v ktorom sa paprika varila, poháre uzavrieme a dáme na 20 minút sterilizovať.
Libuša Sabová
Foto Depositphotos.com
Karol Hrčka, vynikajúci kuchár nám stále ponúka jedlá, spracované do dokonalosti. Také sú aj tieto…
Na Dôchodku: Kapitola Plná Života Dôchodok je obdobím, kedy sa zatvárajú jedny dvere a otvárajú…
Našla som vo svojom archíve túto fotografiu. Je z roku 1972 z vysokoškolského volejbalového turnaja.…
Cystická fibróza patrí k dedičným ochoreniam a prejavuje sa prevažne pľúcnym postihnutím. Svoje o tom vie aj mladá…
Každý je... z nejakého chovu. Naše sliepočky - z voľného a s výbehom a bežia…
„Cítite tu vôňu? Nádhera! Nie je to náhodou lipový kvet?“ - pýta sa pani pracujúca…
Leave a Comment