Bread with baked eggs Orsini and parsley leaves on a wooden stand, selective focus.
Ak už neviete, ako vajíčka pripraviť, vyskúšajte vajcia „Orsini,“ obľúbené jedlo slávneho umelca Clauda Moneta. Takto upravené vajcia sú neuveriteľne jemné a ľahké, skoro ako suflé.
Potrebujeme:
Oddelíme žĺtka od bielkov. Do bielkov pridáme soľ a vyšľaháme ich do tuhého snehu. Na plech položíme papier na pečenie, potrieme maslom a zo snehu urobíme ako keby hniezda. Do jamky vložíme žĺtko a dáme piecť na 180 stupňov cca 10-15 minút a výborné raňajky sú hotové.
Foto Depositphotos.com
Zmienke o bravčovej masti (česky sádlo) v poslednej časti sa dostalo veľkej odozvy. Preto niekoľko…
Ak je človek starší ako 55, alebo 60 rokov, už sa považuje za starého. Snažíme…
Keď je muž k žene skutočne nežný—nie iba dotykmi, ale aj slovami, svojou prítomnosťou a…
Darinu poznám veľa rokov. Už v tridsiatke vážila 130 kg, čo je pri výške 155…
Keď mladá novinárka objaví list, ktorý mal zostať navždy ukrytý, rozbehne sa lavína udalostí, ktoré…
Vydavateľský dom Ikar oslavuje 35 rokov na slovenskom knižnom trhu a zároveň ocenil na tradičnej Ikariáde…
Leave a Comment