Práve robím jahodový džem a internet ako keby to vedel, ponúkol mi článok o tom, ako veľmi prospešné sú pre naše zdravie malé zelené stopky. Vždy som ich automaticky vyhadzovala, ale teraz ich poctivo ukladám na plech s papierom na pečenie a suším voľne na vzduchu. Nie som veľmi „čajová,“ ale na tento sa teším. Nielenže chutí ako jahody, ale je to aj prevencia rôznych ochorení, ako aj príznakov starnutia.
Stonky sa veľmi rýchlo vysušia. Uložím ich do škatule od topánok a teším sa na zdravie z jahodových stoniek.
Foto Libuša Sabová
.
Keď uvidel moju reakciu, okamžite ho to zamrzelo, ale vysvetlila som mu, že je to…
Maja vyzerá skvelo, hoci už má vyše sedemdesiat rokov. Asi sa pod vzhľad výrazne podpísal…
Ďakujem osudu, že som sa počas celej svojej televíznej kariéry redaktora, či moderátora a zavše…
Karol Hrčka, vynikajúci kuchár nám stále ponúka jedlá, spracované do dokonalosti. Také sú aj tieto…
Na Dôchodku: Kapitola Plná Života Dôchodok je obdobím, kedy sa zatvárajú jedny dvere a otvárajú…
Našla som vo svojom archíve túto fotografiu. Je z roku 1972 z vysokoškolského volejbalového turnaja.…
Leave a Comment