Pre mňa je vôňa mäsovej polievky vôňou domova.
Potrebujeme:
Postup:
Najskôr pomaličky varím hovädzie mäso a kosti, sliepku a chvost. Po hodine pridám všetko ostatné a pozor, solím úplne na konci varenia. Keď sa polievka dovarí (cca 3 hodiny) celý dom vonia. Vyberiem všetko mäso, pooberám na misu, zeleninu úhľadne nakrájam a vývar scedím cez sito.
Dobrú chuť želá Júlia Suchová
Foto Depositphotos.com
Keď uvidel moju reakciu, okamžite ho to zamrzelo, ale vysvetlila som mu, že je to…
Maja vyzerá skvelo, hoci už má vyše sedemdesiat rokov. Asi sa pod vzhľad výrazne podpísal…
Ďakujem osudu, že som sa počas celej svojej televíznej kariéry redaktora, či moderátora a zavše…
Karol Hrčka, vynikajúci kuchár nám stále ponúka jedlá, spracované do dokonalosti. Také sú aj tieto…
Na Dôchodku: Kapitola Plná Života Dôchodok je obdobím, kedy sa zatvárajú jedny dvere a otvárajú…
Našla som vo svojom archíve túto fotografiu. Je z roku 1972 z vysokoškolského volejbalového turnaja.…
Leave a Comment