Karol Hrčka je vychýrený kuchár. Pracoval v známych zahraničných reštauráciách a tak jeho recept na túto chutnú polievku je overený náročnou klientelou.
Potrebujeme:
Uvaríme vývar a precedíme.
Ďalej potrebujeme:
Tieto suroviny pridáme do precedeného vývaru (huby aj s vodou), cesnak pretlačíme a varíme asi 15 minút.
Na dokončenie potrebujeme:
Zemiakový škrob zmiešame s trochou studenej vody a pomaly vlievame do vriacej polievky za stáleho miešanie. Potom pomaly pridáme bielka. Vypneme a dochutíme sójovou a rybacou omáčkou, ryžovým octom, soľou, cukrom, mletým korená a navrch pokrájame feferónku.
Text a foto Karol Hrčka
Zaujímavá je tohoročná letná móda. Kedysi by sme určite neskombinovali sýto ružovú farbu šiat so…
Môj príbeh sa začal pred rokmi. Problémom bola nadváha. Veľmi vysoká nadváha. Vážila som 187…
Na hraniciach Číny, Indie a Pakistanu sa nachádza druhé najvyššie pohorie na svete Karakoram, so…
"Je známe, že tzv. nelátkové závislosti sú dnes žiaľ už i medzi menšími deťmi bežné. Závislosť…
Je to veľká pochúťka, keď si niekde na lyžiarskom svahu v Rakúsku objednáte tyrolské buchty.…
Neviem kam sa podeli tie vynikajúce špikové kosti z čias minulých, lebo keď moja mama…
Leave a Comment