Ďalšia inšpirácia vychýreného kuchára Karola Hrčku, ako pripraviť chutné kuracie prsia. Mnohí totiž považujú toto mäso za suché, ale pre tento recept to určite naplatí.
Potrebujeme:
Na obaľovanie:
Postup:
Kuracie prsia pozdĺžne prerežeme, naklepeme, posolíme a pokoreníme. Na každý kúsok položíme šunku a pečienku. Zrolujeme a obalíme v trojobale. Vysmažíme. Najlepšie je podávať túto dobrotu s miešaným šalátom.
Text a foto Karol Hrčka
Cesto: (uvarené najemno nastrúhané) 500 g zemiaky 500 g polohrubá múka 1 ks vajce soľ…
Keď uvidel moju reakciu, okamžite ho to zamrzelo, ale vysvetlila som mu, že je to…
Maja vyzerá skvelo, hoci už má vyše sedemdesiat rokov. Asi sa pod vzhľad výrazne podpísal…
Ďakujem osudu, že som sa počas celej svojej televíznej kariéry redaktora, či moderátora a zavše…
Karol Hrčka, vynikajúci kuchár nám stále ponúka jedlá, spracované do dokonalosti. Také sú aj tieto…
Na Dôchodku: Kapitola Plná Života Dôchodok je obdobím, kedy sa zatvárajú jedny dvere a otvárajú…
Leave a Comment