Ďalšia inšpirácia vychýreného kuchára Karola Hrčku, ako pripraviť chutné kuracie prsia. Mnohí totiž považujú toto mäso za suché, ale pre tento recept to určite naplatí.
Potrebujeme:
Na obaľovanie:
Postup:
Kuracie prsia pozdĺžne prerežeme, naklepeme, posolíme a pokoreníme. Na každý kúsok položíme šunku a pečienku. Zrolujeme a obalíme v trojobale. Vysmažíme. Najlepšie je podávať túto dobrotu s miešaným šalátom.
Text a foto Karol Hrčka
Pre blond farbu som sa odhodlávala veľmi dlho. Viedlo ma k tomu zúfalstvo keď som…
Väčšinou ju stretávame po boku manžela profesora Pavla Traubnera, neurológa, ktorého azda každý na Slovensku…
Pamätám si, keď sa blížila moja päťdesiatka. Bola som na niekoľkých oslavách priateľov, či spolužiakov,…
Priatelia, som starý kuchár. Variť som sa naučil na vojne a prakticky varím každú nedeľu.…
Slušnosť je dôležitá súčasť ľudskej spoločnosti. Je to spôsob, ako prejavujeme rešpekt, úctu a ohľaduplnosť…
Na pozvanie Majky Velšicovej, skvelej herečky, speváčky a kabaretierky, sme s Miločkou Krieschovou. profesionálnou fotografkou…
Leave a Comment