Ďalšia inšpirácia vychýreného kuchára Karola Hrčku, ako pripraviť chutné kuracie prsia. Mnohí totiž považujú toto mäso za suché, ale pre tento recept to určite naplatí.
Potrebujeme:
Na obaľovanie:
Postup:
Kuracie prsia pozdĺžne prerežeme, naklepeme, posolíme a pokoreníme. Na každý kúsok položíme šunku a pečienku. Zrolujeme a obalíme v trojobale. Vysmažíme. Najlepšie je podávať túto dobrotu s miešaným šalátom.
Text a foto Karol Hrčka
Dnes by sa dožila 95 rokov. Neprejde deň, žeby som jej nevenoval aspoň myšlienku. Niekedy…
Téma „nevhodnosti“ dvojdielnych plaviek po určitom veku je vlastne spoločenský konštrukt, ktorý sa mení v…
Musíme si sebe vážiť a mať sa radi. A je jedno, koľko máme rokov. Staroba nesie v…
Zúfalí utekáme do nemocnice, aby nám lekári vrátili zdravie. Ale tam nám ho nevrátia. Prečo?…
Najviac zmien v mojom živote sa udialo v decembri. Pred 32 rokmi som priletela do…
Úbytok svalovej hmoty vo vyššom veku, známy ako sarkopénia, je bežný, ale rozhodne nie nevyhnutný!…
Leave a Comment