Veľmi zdravá polievka, uvarená s láskou a so skúsenosťami z renomovaných zahraničných reštaurácií.
Potrebujeme:
Na dochutenie:
Postup:
Tekvicu nakrájame na kocky aj so šupkou, jablká a cibuľu tiež na kocky, cesnak a mrkvu očistíme a pokrájame. Všetky ingrediencie zalejeme v hrnci s vodou a dáme spolu variť. Varíme cca hodinu. Rozmixujeme ponorným mixérom, pridáme šľahačku, muškátový oriešok a necháme prejsť varom. Na tanieri pokvapkáme tekvicovým olejom, opečeným chlebom, prípadne tekvicovými semiačkami.
Text a foto Karol Hrčka
Každý prežíva svoje emócie inak. Niekto vie všetko negatívne vytesniť, iný sa bude donekonečna nimi…
Hotové za 20 minút. Potrebujeme: 200 g čerstvých jahôd 100 g čučoriedok 100 g černíc…
Karol Hrčka je vychýrený kuchár. Pracoval v známych zahraničných reštauráciách a tak jeho recept na…
Nehovorím, že som vždy oblečená na jednotku s hviezdičkou, ale veď viete... skúšam, testujem, a…
Najstaršia slovenská kamionistka je ranostaj. Už o štvrtej ráno začala variť. O piatej bola knedľa…
Muži si často myslia, že svokry sú voči ním zaujaté. Ale mám kolegu, ktorý o…
Leave a Comment