Milujem prívarky a najviac z mladej fazuľky. Narobím jej veľa, aby sme mali na niekoľko dní. Tu je môj recept:
Potrebujeme:
Postup:
Cibuľku opražím na oleji, pridám fazuľku, zalejem vodou, pridám soľ, cukor a ocot. Prikryjem a varím na miernom ohni cca 10 minút, kým fazuľka nezmäkne. Zalejem smotanou, v ktorej som rozhabarkovala múku. Nechám prevrieť. Dochutím a nakoniec bohato posypem kôprom. Najlepšie chutí s duseným hovädzím mäsom.
Text a foto Emília Lorinczová
Že príde kráľ Karol III. s Camillou do Slovenskej sporiteľne a keď sa po viac…
Cesto: (uvarené najemno nastrúhané) 500 g zemiaky 500 g polohrubá múka 1 ks vajce soľ…
Keď uvidel moju reakciu, okamžite ho to zamrzelo, ale vysvetlila som mu, že je to…
Maja vyzerá skvelo, hoci už má vyše sedemdesiat rokov. Asi sa pod vzhľad výrazne podpísal…
Ďakujem osudu, že som sa počas celej svojej televíznej kariéry redaktora, či moderátora a zavše…
Karol Hrčka, vynikajúci kuchár nám stále ponúka jedlá, spracované do dokonalosti. Také sú aj tieto…
Leave a Comment