Výborný dezert, prípadne obed, či večera.
Potrebujeme:
Postup:
Vyšľaháme spolu vajcia, mlieko. múku, cukor a soľ. Cesto ako na palacinky, len trošku hustejšie. Z jabĺk vykrojíme jaderník, nakrájame ich na kolieska (ja ich nešúpem, ale môžete očistiť) a namáčame v „palacinkovom“ ceste. Vyprážame z oboch strán na rozohriatom oleji. Ešte teplé obalíme v škoricovom cukre.
Foto Alica Tokarčíková
Text Libuša Sabová
Všetci sme ho milovali, tento jednoduchý a pritom fantastický dezert. Potrebujeme: 2 l studeného mlieka…
Staré vzťahy uzavreté, prebolené. Nájde si partnera...Je to veľký fešák. Singl otec dospelého syna, ktorý…
Čo sa stalo s romantikou, zodpovednosťou, lojalitou, úctou a láskou, ktoré boli kedysi základom vzťahov…
Demencia, postihujúca milióny ľudí po celom svete, je stav, ktorý ovplyvňuje život nielen diagnostikovaných pacientov,…
Priatelia, v poslednom čase som si opakovane uvedomil, aké som mal v živote šťastie, že…
Boženu Volkovú poznáte z našich článkov. Je to bývalá letuška ČSA, manželka veľvyslanca Slovenska v…
Leave a Comment