Neodolateľný chlebík pre milovníkov húb
Potrebujeme:
Na cesto:
Na potretie a posypanie:
Okrem toho potrebujeme:
Príprava:
Elektrická rúra: 180 °C
Teplovzdušná rúra: 160 °C
Čas pečenia: asi 45 minút
Tip: Hubový chlieb možno pripraviť aj zo 75 g sušených húb, len ich musíme pred spracovaním aspoň na hodinu namočiť do studenej vody.
Zdroj Dr. Oetker
Minule som písala o takzvanom "bolestnom" po návšteve lekára, kedy detský pacient dostane nejakú drobnosť…
Baví ma život a som rada, že ten môj je stále vzrušujúci, šťastný a kreatívny.…
Väčšina ľudí v zrelom veku má problémy s kolenami. Niet sa čo čudovať, veď celý…
Keď dosiahneme dôchodkový vek, mnohí sa zamýšľame, aká bude naša staroba. Určite každý z nás…
U nás to bola vždy fazuľová polievka, hovorili sme jej na sladko, lebo okrem toho…
Autor televíznych Retro novín má bohatý nielen pracovný archív, ale aj súkromný. Tu je jeho…
Leave a Comment