Keď sme v roku 1992 prišli prvýkrát na dovolenku do Španielska, dostali sme na večeru hrášok s pršutom. Na prípravu nenáročné jedlo, ale tá chuť!? Vynikajúce a pritom zdravé.
Potrebujeme:
Postup:
Očistenú cibuľu opražíme na oleji, alebo na masle, pridáme roztlačený cesnak a na nakrájané pršuto. Nakoniec pridáme hrášok (lepšie, keď je predtým rozmrazený). Preložíme na servírovaciu misu, pridáme pokrájanú petržlenovú vňať, soľ a korenie podľa chuti.
Foto Pinterest.com
Karol Hrčka, vynikajúci kuchár nám stále ponúka jedlá, spracované do dokonalosti. Také sú aj tieto…
Na Dôchodku: Kapitola Plná Života Dôchodok je obdobím, kedy sa zatvárajú jedny dvere a otvárajú…
Našla som vo svojom archíve túto fotografiu. Je z roku 1972 z vysokoškolského volejbalového turnaja.…
Cystická fibróza patrí k dedičným ochoreniam a prejavuje sa prevažne pľúcnym postihnutím. Svoje o tom vie aj mladá…
Každý je... z nejakého chovu. Naše sliepočky - z voľného a s výbehom a bežia…
„Cítite tu vôňu? Nádhera! Nie je to náhodou lipový kvet?“ - pýta sa pani pracujúca…
Leave a Comment