Reklama

Aktuálne

Gizkina oškvarková nátierka

Prsty si oblížete, taká je dobrá.

Potrebujeme:

  • 3 natvrdo uvarené vajcia
  • 100 g kyslých uhoriek
  • 250 g pomletých oškvarkov
  • 200 g mascarpone alebo nátierkového masla s jugurtom
  • 2 lyžice horčice
  • soľ
  • čierne korenie
  • 1 zväzok jarnej cibuľky

Príprava:

Vajcia a kyslé uhorky nastrúhame. Pridáme oškvarky, mascarpone alebo maslo, horčicu a dochutíme soľou a korením. Dobre premiešame, natrieme na chlebíky a posypeme nakrájanou jarnou cibuľkou.

Ilustračná foto Depositphotos. com

Vaše komentáre

Redakcia

Leave a Comment
Zdielať
Uverejnené
Redakcia

Nedávne články

Prečítajte si niečo o Zlatej Zuzane a pridajte fotografiu vašej súpravy do komentárov

Priatelia, pripime si dnes na tiché výročie a jedinečný umelecko-priemyselný výkon. V lete tohto roku…

3 hodiny pred

Viete, že baza odstraňuje z tela toxíny?

V priebehu mája a júna bohato zakvitne silne voňajúcimi žltobielymi kvetmi bazový krík, ktorého listy…

5 hodín pred

Pravda o polievkach. Vedeli ste to?

Neraz v zahraničí som mal chuť na polievku, ale ak som bol v krajinách bližšie…

9 hodín pred

Aj takto môžu šesťdesiatničky vyzerať. Ako sa vám to páči?

Jedno je isté, v tomto veku môžem stále cvičiť, behať,  držať diétu, ale moja postava…

19 hodín pred

Máte radi šalátovú polievku? Ako ju robím ja?

Dnešní mladí ľudia ju možno ani nepoznajú, ale my starší sme ju v jarnom období…

24 hodín pred