Malinová Pavlova
Prísady:
Na korpus:
Na ozdobenie:
Príprava:
V mise vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom na najvyššom stupni bielky do snehovej konzistencie. Pridáme cukor, ocot a dôkladne všetko vyšľaháme a ku koncu vmiešame Solamyl.Vypracované cesto pomocou lyžíc vytvarujeme do okrúhleho tvaru na plechu vyloženom papierom na pečenie. Vložíme do predhriatej rúry a sušíme.
Elektrická rúra: 100 °C
Teplovzdušná rúra: 80 °C
Plynová rúra: stupeň 1
Doba sušenia: asi 60 minút
po 60 minútach znížime teplotu a sušíme pri mierne pootvorenej rúre:
Elektrická rúra: 70 °C
Teplovzdušná rúra: 50 °C
Plynová rúra: stupeň 1
Doba sušenia: asi 1 – 2 hodiny podľa veľkosti korpusu
Kakaový kešu dezert
Prísady:
Na dezert:
Na ozdobenie:
Príprava:
Laskonky Pavlova
Prísady:
Na korpus:
Na krém:
Príprava:
Elektrická rúra: 110 °C
Teplovzdušná rúra: 90 °C
Plynová rúra: stupeň 1
Čas sušenia: asi 90 minút
Text a foto Dr.Oetker
Musíme si sebe vážiť a mať sa radi. A je jedno, koľko máme rokov. Staroba nesie v…
Zúfalí utekáme do nemocnice, aby nám lekári vrátili zdravie. Ale tam nám ho nevrátia. Prečo?…
Najviac zmien v mojom živote sa udialo v decembri. Pred 32 rokmi som priletela do…
Úbytok svalovej hmoty vo vyššom veku, známy ako sarkopénia, je bežný, ale rozhodne nie nevyhnutný!…
Istá pani zaslala do redakcie časopisu so zdravotnou tematikou nasledujúci odkaz: „Rada by som sa…
Prerastené bábätká. Tuleni. Zženštelí chlapčekovia. Tak označujú ženy nad päťdesiat rokov súčasných mladých mužov. Všimli…
Leave a Comment