Dnes som trošku zavárala. Do mojich uhoriek ide 10 ingrediencii okrem uhoriek a vody.
Nálev:
Ingrediencie:
Všetky ingrediencie naporcujem do pohárov. Potom naukladám uhorky. Urobím si nálev. Pozor! Musíte presne vážiť a merať, aby bol chutný. Zalejem uhorky, dobre uzavriem a dám sterilizovať. Do obyčajného hrnca, na spodok ktorého dám handru. Zalejem vodou až po vrchnáky, prikryjem pokrievkou a nechám na šporáku, kým nezovrú. V tom momente ich odtiahnem a nechám v hrnci ešte asi 20 minút. Potom povyťahujem na utierku a počúvam, ako sa viečka pri chladnutí sťahujú.
Pripravila Libuša Sabová
Pre blond farbu som sa odhodlávala veľmi dlho. Viedlo ma k tomu zúfalstvo keď som…
Väčšinou ju stretávame po boku manžela profesora Pavla Traubnera, neurológa, ktorého azda každý na Slovensku…
Pamätám si, keď sa blížila moja päťdesiatka. Bola som na niekoľkých oslavách priateľov, či spolužiakov,…
Priatelia, som starý kuchár. Variť som sa naučil na vojne a prakticky varím každú nedeľu.…
Slušnosť je dôležitá súčasť ľudskej spoločnosti. Je to spôsob, ako prejavujeme rešpekt, úctu a ohľaduplnosť…
Na pozvanie Majky Velšicovej, skvelej herečky, speváčky a kabaretierky, sme s Miločkou Krieschovou. profesionálnou fotografkou…
Leave a Comment