Čo potrebujeme:
Múku vymiešame s acidkom, soľou a kypriacim práškom. Vyvaľkáme na pol centimetrovú hrúbku
a vykrojíme langoše, ktoré vyprážame v panvici na horúcom oleji, z oboch strán. Horúci langoš
potrieme kyslou smotanou a pokvapkáme cesnakovým pestom. To si pripravíme tak, že do oleja
pretlačíme cesnak a ochutíme soľou. Zvyšok pesta uložíme v poháriku s viečkom do chladničky
a môžeme použiť inokedy.
Text a foto Silvia Pilková
Určite už viete, že čítanie kníh zlepšuje pamäť, schopnosť vyjadrovať sa, či koncentráciu, čo je…
Priatelia, pripime si dnes na tiché výročie a jedinečný umelecko-priemyselný výkon. V lete tohto roku…
V priebehu mája a júna bohato zakvitne silne voňajúcimi žltobielymi kvetmi bazový krík, ktorého listy…
Po celodennej pracovnej smene čaká chlapíka na stole voňavá polievka. „Dnes sa ti tá kuracia…
Neraz v zahraničí som mal chuť na polievku, ale ak som bol v krajinách bližšie…
Jedno je isté, v tomto veku môžem stále cvičiť, behať, držať diétu, ale moja postava…
Leave a Comment