Rýchly, lacný a chutný nedeľný obed.
Potrebujeme:
Rezne zľahka naklepeme, posolíme, pokoreníme a potrieme Lučinou. Poukladáme na vymastenú zapekaciu misku. Na mäso rozdelíme špenátové listy a postrúhame mozarellu (tu tvrdšiu, je dostať už aj postrúhaná). Pečieme pri 170 stupňoch cca 20 minút.
Foto Pinterest.com
Cystická fibróza patrí k dedičným ochoreniam a prejavuje sa prevažne pľúcnym postihnutím. Svoje o tom vie aj mladá…
Každý je... z nejakého chovu. Naše sliepočky - z voľného a s výbehom a bežia…
„Cítite tu vôňu? Nádhera! Nie je to náhodou lipový kvet?“ - pýta sa pani pracujúca…
Po rôznych iných pokusoch som sa opäť vrátila k osvedčenému spôsobu pečenia chleba. Ale pozor!…
Čas plynie, všetko sa mení a po päťdesiatke je čas rozlúčiť sa s predsudkami, ktoré…
Mali sme na dome satelitný tanier. Na fasáde, nešlo ho dať vyššie, bol vo výške…
Leave a Comment