Potrebujeme:
500 g mliečnej čokolády
200 ml kyslej smotany
200 ml šľahačky
12 g želatínového prášku bez chuti
1/4 šálky vody
Príprava:
Čokoládu rozpustíme v mikrovlnnej rúre vo vodnom kúpeli. Za stáleho miešania pridáme kyslú smotanu. Keď je zmes homogénna, pridáme šľahačku. Dobre zamiešame. Želatínu rozpustíme vo vode a premiešame s krémom. Necháme vychladnúť a podávame.
Po rôznych iných pokusoch som sa opäť vrátila k osvedčenému spôsobu pečenia chleba. Ale pozor!…
Čas plynie, všetko sa mení a po päťdesiatke je čas rozlúčiť sa s predsudkami, ktoré…
Mali sme na dome satelitný tanier. Na fasáde, nešlo ho dať vyššie, bol vo výške…
Mám troch dospelých synov a dve vnúčatá. Pochádzam z dediny pri Topoľčanoch, ktorá sa volá…
Nina Martinkovičová spolu s manželom je už vyše roka v Egypte. Nie sú tam sami. Odišli za…
Úsmev: Univerzálny Jazyk Pohody a Optimizmu V dnešnom uponáhľanom svete je ľahké zabudnúť na malé…
Leave a Comment