Potrebujeme:
500 g mliečnej čokolády
200 ml kyslej smotany
200 ml šľahačky
12 g želatínového prášku bez chuti
1/4 šálky vody
Príprava:
Čokoládu rozpustíme v mikrovlnnej rúre vo vodnom kúpeli. Za stáleho miešania pridáme kyslú smotanu. Keď je zmes homogénna, pridáme šľahačku. Dobre zamiešame. Želatínu rozpustíme vo vode a premiešame s krémom. Necháme vychladnúť a podávame.
Väčšinou ju stretávame po boku manžela profesora Pavla Traubnera, neurológa, ktorého azda každý na Slovensku…
Pamätám si, keď sa blížila moja päťdesiatka. Bola som na niekoľkých oslavách priateľov, či spolužiakov,…
Priatelia, som starý kuchár. Variť som sa naučil na vojne a prakticky varím každú nedeľu.…
Slušnosť je dôležitá súčasť ľudskej spoločnosti. Je to spôsob, ako prejavujeme rešpekt, úctu a ohľaduplnosť…
Na pozvanie Majky Velšicovej, skvelej herečky, speváčky a kabaretierky, sme s Miločkou Krieschovou. profesionálnou fotografkou…
Predstavte si, že máte 80 rokov, žijete podľa svojich pravidiel s ľahkou dušou a srdcom…
Leave a Comment