Sú jemné, voňavé, chrumkavé, bez zbytočného oleja. Nehovoriac o tom, že ich príprava je veľmi rýchla.
Potrebujete:
Príprava:
Kuracie mäso nakrájajte pozdĺžne. Múku zmiešajte so soľou. Cornflakes rozdrvte vo vrecúšku najlepšie valčekom na cesto a premiešajte s postrúhaným parmezánom. Rezne potom pripravte obvyklým spôsobom. Posypte múkou, namočte vo vajciach a potom obaľte v corflackes. Rúru predhrejte na 180 stupňov. rezne položte na plech vyložený papierom na pečenie a pečte cca 20 – 25 minút. Podávajte s čerstvým šalátom, alebo s pikantnou omáčkou.
Môj tip: Skúšala som tento recept a odporúčam pred pečením pofŕkať olejom.
text a foto gastrohobbi.cafelbog. hu
Našla som vo svojom archíve túto fotografiu. Je z roku 1972 z vysokoškolského volejbalového turnaja.…
Cystická fibróza patrí k dedičným ochoreniam a prejavuje sa prevažne pľúcnym postihnutím. Svoje o tom vie aj mladá…
Každý je... z nejakého chovu. Naše sliepočky - z voľného a s výbehom a bežia…
„Cítite tu vôňu? Nádhera! Nie je to náhodou lipový kvet?“ - pýta sa pani pracujúca…
Po rôznych iných pokusoch som sa opäť vrátila k osvedčenému spôsobu pečenia chleba. Ale pozor!…
Čas plynie, všetko sa mení a po päťdesiatke je čas rozlúčiť sa s predsudkami, ktoré…
Leave a Comment