Sú jemné, voňavé, chrumkavé, bez zbytočného oleja. Nehovoriac o tom, že ich príprava je veľmi rýchla.
Potrebujete:
Príprava:
Kuracie mäso nakrájajte pozdĺžne. Múku zmiešajte so soľou. Cornflakes rozdrvte vo vrecúšku najlepšie valčekom na cesto a premiešajte s postrúhaným parmezánom. Rezne potom pripravte obvyklým spôsobom. Posypte múkou, namočte vo vajciach a potom obaľte v corflackes. Rúru predhrejte na 180 stupňov. rezne položte na plech vyložený papierom na pečenie a pečte cca 20 – 25 minút. Podávajte s čerstvým šalátom, alebo s pikantnou omáčkou.
Môj tip: Skúšala som tento recept a odporúčam pred pečením pofŕkať olejom.
text a foto gastrohobbi.cafelbog. hu
Pre blond farbu som sa odhodlávala veľmi dlho. Viedlo ma k tomu zúfalstvo keď som…
Väčšinou ju stretávame po boku manžela profesora Pavla Traubnera, neurológa, ktorého azda každý na Slovensku…
Pamätám si, keď sa blížila moja päťdesiatka. Bola som na niekoľkých oslavách priateľov, či spolužiakov,…
Priatelia, som starý kuchár. Variť som sa naučil na vojne a prakticky varím každú nedeľu.…
Slušnosť je dôležitá súčasť ľudskej spoločnosti. Je to spôsob, ako prejavujeme rešpekt, úctu a ohľaduplnosť…
Na pozvanie Majky Velšicovej, skvelej herečky, speváčky a kabaretierky, sme s Miločkou Krieschovou. profesionálnou fotografkou…
Leave a Comment