Sú jemné, voňavé, chrumkavé, bez zbytočného oleja. Nehovoriac o tom, že ich príprava je veľmi rýchla.
Potrebujete:
Príprava:
Kuracie mäso nakrájajte pozdĺžne. Múku zmiešajte so soľou. Cornflakes rozdrvte vo vrecúšku najlepšie valčekom na cesto a premiešajte s postrúhaným parmezánom. Rezne potom pripravte obvyklým spôsobom. Posypte múkou, namočte vo vajciach a potom obaľte v corflackes. Rúru predhrejte na 180 stupňov. rezne položte na plech vyložený papierom na pečenie a pečte cca 20 – 25 minút. Podávajte s čerstvým šalátom, alebo s pikantnou omáčkou.
Môj tip: Skúšala som tento recept a odporúčam pred pečením pofŕkať olejom.
text a foto gastrohobbi.cafelbog. hu
Narodila sa v roku 1941. Martha Steward je americká podnikateľka, spisovateľka a moderátorka. Začínala organizovaním…
Nie vysnívanú, ale minimálnu, ktorú som si stanovila. Niekedy mám pocit, že to ide príliš…
Lieskové orechy priaznivým spôsobom ovplyvňujú zdravie ľudí už odpradávna – staroveký predpis miešania roztlčených lieskovcov…
Slovo dôchodca má v našich končinách pejoratívne zaťaženie a znamená stratu sily, chudobu a choroby.…
Vyskúšajte surovú pohanku s jogurtom na lačno. Je to veľmi zdravé jedlo, užitočné, lebo vyčistí…
Hosťom Martiny Valachovej v podcaste ODznova bola Doda Lednická, ktorá zabojovala s chorobami a dnes už…
Leave a Comment